About

EN
NL

Patty Lou is een Amsterdamse singer/songwriter en producer. Al op jonge leeftijd zingt ze de sterren van de hemel en staat ze voor het eerst op het podium. Het blijft niet onopgemerkt. Als 17-jarige debuteert ze als leadzangeres van de Award-winnende band The Mindmenders en tot op de dag van vandaag werkt ze samen met tal van Nederlandse topartiesten als Tino Martin, Frenna, Trijntje Oosterhuis, Kevin, Kriss Kross Amsterdam en Glenn Faria. Zowel in de studio als op de bühne.

Momenteel werkt Patty Lou aan de productie van haar eerste Nederlandstalige soloproject. Een project dat zich het beste laat omschrijven als een eclectische mix van Pop, Hip-Hop, Latin, Afro, Trap en eigentijdse Dance. .

Met haar debuutsingle ‘Mijn Alles’, geeft Patty Lou een indrukwekkend visitekaartje af. Niet alleen op de plaat maar ook in de begeleidende videoclip. Op overtuigende wijze kruipt ze in de huid van de hoofdpersoon. Nog altijd intens verliefd op haar ex. Zowel de clip als de single neemt je als luisteraar en kijker mee in een achtbaan van emoties. Zoekend naar antwoorden. Een goudeerlijke, melodische en poppy r&b, Trap song.

Patty Lou weet met haar geheel eigen sound, enorme bereik en fluwelen, tegelijkertijd krachtige stemgeluid haar publiek keer op keer te raken. Een unieke zangeres die ook als performer diepe indruk maakt. Mindblowing en helemaal van nu. Naast het luisteren is Patty Lou dan ook een absolute must-see.

All spots on Patty Lou!

Lil Kleine